en bunke med arbeidsklær

Arbeidsklær

Bestill gratis befaring

Det er ikke alle typer arbeidsklær som egner seg å vaske hjemme. De trenger spesiell behandling som bevarer kvaliteten, får vekk flekker og fjerner alle bakterier som sitter i plaggene. Sistnevnte er svært viktig i yrker med strenge krav til god hygiene. Enkelte arbeidsarter, som vask av mopper og arbeidstøy, er derfor lurt å sette bort. Stil Tekstilservice håndterer alt innen arbeidstøyservice for alle bransjer, og er i dag en av landets mest moderne bedrifter i sitt slag.

Fordelene med profesjonell vask av arbeidsklær

 • Ikke alle arbeidsklær egner seg for hjemmevask
 • Bevarer kvaliteten og fjerner alle bakterier
 • Jevnlig kontrollerte prosesser
 • Moderne maskiner og utstyr
 • Kun Svanemerkede vaskemidler
 • Reparasjon og tilpasning av yrkesklær
 • Utleie av arbeidsklær ved behov

Fabrikken til Stil Tekstilservice full av arbeidsklær

 

Vask av arbeidstøy er et eget fagfelt

Arbeidstøy påvirkes ikke bare av vær og vind som vanlige klær gjør, men også spesielle forhold i det enkelte yrke. Kjemiske bedrifter, næringsmiddelindustrien, helseforetak, malere, snekkere, mekanikere, industri og servicenæring utsetter alle arbeidsklærne for behandling typisk for deres bransje. Støv, olje, fett og kjemiske stoffer er bare noen av substansene klærne kommer i kontakt med. Arbeidslivets arbeidsuniformer er spesialklær med mening – og de er vidt forskjellige fra yrke til yrke.

Et felles ståsted for alle bransjer er å ta seg godt ut overfor potensielle kunder, pasienter eller samarbeidspartnere, samt føle seg bra i klærne man går i. En god rengjøringsavtale av arbeidstøyet er et derfor et viktig kriteria for et best mulig bilde utad og trivsel på arbeidsplassen. Les mer om hvorfor arbeidstøy ikke bør vaskes hjemme her.

Et gjennomført kvalitetskonsept på alle nivåer betyr trygghet for våre kunder. Som medlem av Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn blir våre prosesser jevnlig kontrollert.

 

Skånsom og effektiv behandling

Stil Tekstilservice investerer kontinuerlig i moderne maskiner og utstyr som vasker skånsomt, men effektivt. Det kreves mye av en maskin som skal få bort vanskelige flekker og bakterier, samtidig som den skal holde plaggene fine.

Maskinene vi benytter sliter ikke på klærne, slik at levetiden på arbeidstøyet forlenges. I tillegg benytter vi vaskemidler som er produsert spesielt for bruk til vask av arbeidstøy. Etter over 65 år i bransjen er vi eksperter på riktig behandling av arbeidstøy, uansett utgangspunkt og fagområde. For mer informasjon om hvorfor det er lurt å vaske arbeidsklær i et industrielt vaskeri kan du lese mer her: Skal man vaske arbeidsklær med kjemi eller høy temperatur?

 

Reparasjon og tilpasning av arbeidsklær

I tillegg til vask tilbyr Stil Tekstilservice reparasjon og tilpassing av arbeidsklær. Vi har en systue med flinke skreddere som tar av seg alt fra utskiftning av knapper til opplegg av bukseben.

 

En dame sitter og syr arbeidsklær med symaskin

 

Utleie av arbeidsklær

Vi tilbyr også utleie av arbeidsklær. Kostnadene knyttet til kjøp av arbeidsklær er ofte høye, og for mange vil det lønne seg å leie plaggene de trenger i stedet. Se hvilke bransjer som trenger arbeidstøy her.

Stil Tekstilservice hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer deg og din situasjon. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.

 

Stort fokus på miljøvennlighet

Vi streber alltid etter å forbedre effektiviteten, redusere energien og minske vannforbruket for å belaste miljøet minst mulig. Utviklingen innen vaske- og tørkemaskiner er kanskje ikke noe alle følger med på, men for oss fagfolk er det gledelig å være vitne til den voldsomme utviklingen som har skjedd de siste 20 årene.

I et utfordrende miljø som vårt, er det enda lettere enn andre steder å være stolte over faktisk å være en Svanemerket bedrift, og et av de mest moderne, miljøvennlige og effektive vaskeriene i landet. Vi benytter kun miljøvennlige, svanemerkede vaskemidler.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Vi i OUS Aker sykehus er veldig fornøyd med den servicen som ytes fra Stil Tekstilservice. Både selger og sjåfør er imøtekommende, blide og hyggelige. Hvis det skjer en glipp ringer selger og informerer og rydder opp. I tillegg er de flinke til å følge opp. Dette er noe vi liker i en travel hverdag, der man fort kan glemme viktige detaljer som kan spare tid.

Monica Stenholen, Seksjonsleder OUS Aker sykehus
 • arbeidstøyet sys på systua
 • reparasjon av arbeidstøy
 • Reparasjon av klær
 • Syerske i Stil Tekstilservice
 • Arbeidsklærne henger til tørk
 • Ansatte i Stil Tekstilservice
 • Reparasjon av arbeidsbukser
 • Arbeidsbukse sys
 • Håndtering av arbeidsklær
gratis befaring

Gratis og uforpliktende befaring!

Alle kunder er ulike og har behov for tilpassede løsninger til sin bedrift. Vi i Stil Tekstilservice kommer gjerne på en gratis befaring, slik at vi kan kartlegge hvor behovet deres ligger. Da kan vi også sette sammen en serviceavtale som passer perfekt for dere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet, så kommer vi på en gratis og uforpliktende befaring.

Kontakt oss for befaring
gratis befaring

Gratis befaring

Alle kunder er ulike og har behov for tilpassede løsninger til sine lokaler. Vi i Stil Tekstilservice kommer gjerne på en gratis befaring, slik at vi kan kartlegge hvor behovet deres ligger. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!