En haug med rene mopper fra Stil Tekstilservice

Mopper

Bestill gratis befaring

Gulvene må vaskes regelmessig, uansett om det er snakk om kontorer, verksteder, kaféer eller dagligvarebutikker. Ved å benytte deg av moppeservice hos Stil Tekstilservice vil du alltid ha rene mopper tilgjengelig slik at lokalene er på sitt beste hver dag.

Fordelene med moppeservice

  • Alltid rene mopper på lager
  • Leveres til avtalt tid og sted
  • Slipper å rengjøre møkkete mopper i egen vaskemaskin
  • Effektiviserer og forenkler den daglige rutinen
  • Moppene vaskes i moderne maskiner som tar hensyn til miljøet
  • Ødelagte mopper repareres eller erstattes
  • Leveres i sekker á 15, 30 eller 50 stk

 

En haug med mopper fra Stil Tekstilservice

 

Rene mopper levert på døren

Stil Tekstilservice har spesialmaskiner og utstyr som får godt brukte mopper til å bli skinnende rene igjen, og leverer dem på døra di når du skulle trenge det!

Vi tilbyr to typer mopper; bomullsmopper og mikrofibermopper.

Mopper leveres i sekker á 15, 30 eller 50 stk.

Kontakt oss for mer informasjon og pris på våre tjenester og produkter.

Bomullsmopper – Bomullsmopper er tilpasset et 60 cm moppestativ og er de mest brukte moppene. Disse passer godt til rengjøring av store flater. Moppen består av en blanding av bomull og kunstfiber. Denne blandingen sikrer godt fuktopptak og gjør moppen meget slitesterk.

Microfibermopper – Mikrofibermoppen er også tilpasset 60 cm moppestativ. Mikrofiber tar til seg smuss og støv på en mer effektiv måte enn bomullsmoppen, og man vil oppnå bedre rengjøringseffekt. Husk bare at alle typer mopper må rengjøres når de blir skitne, ellers mister de evnen til å gjøre ordentlig rent.

Les mer om hvilke mopper som er best til gulvvask her. 

 

Forenkle rutinene med moppeservice

Med moppeservice får du levert rene mopper til avtalt tid og sted etter ønske. Når de nye moppene leveres tar vi samtidig med oss de skitne moppene tilbake for rengjøring. En slik ordning kan effektivisere og forenkle den daglige rutinen til mange, om det så er et rengjøringsbyrå eller en matbutikk det er snakk om.

Det tar ikke lang tid før haugen med skitne mopper har vokst seg stor, særlig ikke om lokalet det er snakk om blir utsatt for mye persontrafikk. For å opprettholde et rent og pent ytre, må gulvvasken gjerne gjennomføres daglig. Det er ikke mange som har et stort moppelager til rådighet, og leie vil derfor være det enkleste alternativet. I tillegg slipper man å vaske og tørke skitne og våte mopper annenhver dag. Stil Tekstilservice sikrer renhold som hindrer smittespredning.

 

En ansatt hos Stil Tekstilservice som står foran en tralle med rene mopper

 

Moderne maskiner som tar hensyn til miljøet

Svært få virksomheter har utstyret som trengs for å vaske mopper til en god nok standard. Det er ikke så fristende å slenge godt brukte og møkkete mopper inn i vaskemaskinen du bruker hjemme. Stil Tekstilservice har moderne maskiner designet for akkurat dette formålet, og vi passer på å alltid være oppdatert på ny teknologi slik at rengjøringen går minst mulig ut over miljøet.

Skulle mopper bli skadet eller ødelagt vil de fort repareres eller erstattes slik at det ikke går ut over kvaliteten på gulvvasken.

Ta kontakt og få moppene levert på døra i dag!

Vi er veldig fornøyde med Stil Tekstilservice som leverandør av mopper og matter. Trenger vi ekstra leveranse av mopper så blir det ordnet samme dag, og blir levert i løpet av en time. Stil Tekstilservice har en meget god kundeservice, er hjelpsomme og er til å stole på. Bjerkan Renhold AS anbefaler Stil Tekstilservice.

Petter Bjerkan, Daglig leder Bjerkan Renhold
gratis befaring

Gratis og uforpliktende befaring!

Alle kunder er ulike og har behov for tilpassede moppe-løsninger til sine lokaler. Vi i Stil Tekstilservice kommer gjerne på en gratis befaring, slik at vi kan kartlegge hvor behovet deres ligger. Da kan vi også sette sammen en serviceavtale som passer perfekt for dere. Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet, så kommer vi på en gratis og uforpliktende befaring.

Kontakt oss for befaring
gratis befaring

Gratis befaring

Alle kunder er ulike og har behov for tilpassede løsninger til sine lokaler. Vi i Stil Tekstilservice kommer gjerne på en gratis befaring, slik at vi kan kartlegge hvor behovet deres ligger. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!